Winterstalling

Zoekt u voor uw boot in Makkum winterstalling? Seabell heeft jaarlijks meer dan 120 zeiljachten in de winterberging. Met onze botenlift kunnen wij schepen tot 30 ton uit het water tillen. Door de uitgekiende constructie kunnen ook schepen met een staande mast worden gekraand. Ook tweemasters vormen geen enkel probleem. De schepen staan op een passende bok en worden met behulp van een hydraulische bokkenwagen verplaatst. Buiten is het mogelijk uw schip met staande mast te stallen.

U kunt tijdens de winterstalling werkzaamheden door één van onze samenwerkende partners aan uw boot laten uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld het verwijderen en aanbrengen van antifouling, boot poetsen, krassen polyester bijwerken, een osmose behandeling of andere werkzaamheden die tijdens de winterstalling gedaan moeten worden. Uiteraard kunt u tijdens de stallingsperiode diverse werkzaamheden zelf uitvoeren. Houd u wel rekening met het havenreglement betreffende veiligheids- en milieuaspecten.

Winterstalling in de hal.
In de geïsoleerde hal heeft u helemaal geen omkijken naar uw boot. Alle boten staan perfect horizontaal afgesteld. Van maandag t/m zaterdag kunt u aan de boot werken. In het voorjaar kunnen wij op afspraak uw boot wat ruimer plaatsen zodat u de ruimte heeft om te poetsen en/of antifouling aan te brengen.

Winterstalling buiten.
Op het bestrate terrein (geen stof en opwaaiend zand) stellen wij de boten af rekening houdend met de heersende winden en uw voorkeur. Seabell heeft voor elk type onderwaterschip (kimkiel, vleugelkiel, kiel-midzwaard, platbodem, langkieler etc.) een passende bok. Het terrein is in de zomer en winter schoon en opgeruimd. In het voorjaar kunnen wij uw schip wat ruimer stallen zodat u de mogelijkheid heeft om rondom uw boot te werken.

Winterligplaats in de jachthaven.
Het najaar en het vroege voorjaar zijn waarschijnlijk de mooiste perioden om over het Wad te varen. Met de Kerstdagen op Terschelling liggen is natuurlijk ook erg aantrekkelijk. Probeer Seabell eens uit in de winter. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Copyright © 2019 Seabell Watersport