Onderhoud

Op de jachthaven kunnen alle werkzaamheden aan uw boot worden uitgevoerd. Met de 30 tons kraan kunnen wij uw schip op een passende bok plaatsen voor onderhoud, stalling en/of schadeherstel. Met de mastenkraan kunnen wij masten plaatsen tot 25 meter.
Alle werkzaamheden aan uw boot kunnen op de haven uitgevoerd worden door specialisten binnen ons netwerk.

Zelf doen
Natuurlijk kunt u bij ons ook zelf werkzaamheden uitvoeren aan uw boot, zoals antifouling aanbrengen, boot poetsen, schuren en lakken. Wij hebben rolsteigers en ander materieel dat wij beschikbaar kunnen stellen voor de “doe het zelver”. Vraag ook naar de speciale voorjaarsaanbieding. U kunt dan bij ons op de wal staan om het benodigde werk te doen, zoals poetsen en antifouling aanbrengen.

Osmose
Een verschijnsel dat de gemoederen nogal bezighoudt. Het lijkt wel of iedereen die ermee te maken heeft er een andere theorie op na houdt, de ene nog fantastischer dan de andere. Seabell heeft in de loop der jaren geregeld schepen met osmose voorbij zien komen. Meer informatie en professioneel advies over hierover geven wij u graag.

Poetsen
Uw jacht in nieuwstaat brengen en houden. Dat is wat wij met het uitgekiende poetssysteem van Renskib nastreven.
Waarom poetsen en polijsten:

  • De laksystemen en de gelcoat blijven optimaal beschermd.
  • Vuil hecht zich niet zo snel aan een gepoetst oppervlak.
  • Iedereen gaat voorzichtiger om met mooie spullen.
  • Uw jacht is makkelijker te verkopen.

Seabell heeft de kennis en de materialen om dit werk voor u uit te voeren.
Klik hier voor meer informatie over de poets- en polijstsystemen.

Werkzaamheden in de mast
Werkzaamheden in de mast kunt u door Seabell laten uitvoeren zoals verwisselen van lampen, plaatsen navigatie apparatuur, doortrekken van lijnen, veiligheidsinspecties, tuigwerkzaamheden, etc.

Kranen

Onderhoud

Copyright © 2019 Seabell Watersport