Jachthaven

De jachthaven Seabell ligt op loopafstand van het historische dorp Makkum. Makkum ligt ideaal voor de watersporter die graag op het IJsselmeer, de Waddenzee en Noordzee vaart. Alle havens aan het IJsselmeer en Waddenzee liggen binnen het bereik van een dagtocht.
Binnen een half uur kunt de Lorentzsluizen bij Kornwerderzand gepasseerd zijn. Ook de bereikbaarheid van Makkum over de weg is ideaal, Vanaf de A7 (afslag 16) bent u binnen 5 minuten bij de boot. Reistijd per auto: Amsterdam ring A10 – Makkum 1 uur.

De jachthaven omvat 50 ligplaatsen, is goed geoutilleerd en biedt ruimte om werkzaamheden aan uw schip, al dan niet zelf, uit te voeren. Voor kleine klusjes die u zelf wilt doen kunt u rekenen op ons advies. De service is daarom meer dan een vriendelijk woord en een kopje koffie.
Ook beschikt de jachthaven over een watersportwinkel waar de meest voorkomende artikelen op voorraad zijn.

De jachthaven onderscheidt zich door:

  • beschutte ligging;
  • kleinschaligheid;
  • parkeren bij boot;
  • gratis stalling auto in de hal tijdens de wat langere tochten;
  • onderhoudsvoorzieningen;
  • Makkum op loopafstand;
  • persoonlijke aandacht.

Voor de volgende activiteiten kunt u bij ons terecht zoals het kranen van schepen, aanbrengen van antifouling, onderhoud boot, winterstalling, osmose behandeling, poetsen en polijsten boot, schadeherstel, servicebeurt motor.

Voor passanten is er aan de buitensteiger altijd wel plaats en in het hoogseizoen is er veelal een box vrij van één van onze ligplaatshouders. Vanzelfsprekend zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig.

Jachthaven Seabell ligt tussen de wereldberoemde scheeps- en jachtwerven. De afstand tot de werven is groot genoeg om er geen last van te hebben en dichtbij genoeg om zo nu en dan getuige te zijn van de tewaterlating van een jacht van wereldklasse.

Wilt u weten of wij nog een passende ligplaats voor u hebben? Klik hier

Makkum

Jachthaven

Casco Lionheart

Copyright © 2019 Seabell Watersport