Bemiddeling

Scheepsmakelaardij Goliath Seabell Makkum

Thuishaven Seabell Makkum wordt gekozen door zeilers die zonder oponthoud van sluizen en bruggen graag varen op IJsselmeer, Waddenzee, Noordzee en in mindere mate het Friese binnenwater.
Makkum is de ideale plaats om je boot te verkopen en om een boot te kopen. Want wat is er leuker om na het bezichtigen van je gedroomde zeiljacht lekker na te mijmeren op één van de leuke terrasjes in Makkum of in de grote Marina lekker over de steigers te lopen en bootjes te kijken. In Makkum lopen meer dan duizend zeilers rond die vroeg of laat hun boot verkopen of er aan toe zijn hun droomjacht aan te schaffen. Jachthaven Seabell aan de Munniksplaat 12 te Makkum ligt midden in dit bruisende watersportcentrum m.a.w. een A1-locatie.

Onder de vlag van Goliath vormen meerdere gepassioneerde makelaars een professioneel netwerk. Ik heb mij als franchisenemer hierbij aangesloten omdat ik door het grote aanbod van schepen (meer dan 800), enthousiaste, vakbekwame collega’s (kantoor bezetting in drukke tijden), aantrekkelijke voorwaarden,een altijd actuele website met automatische links naar alle Europese toonaangevende botenverkoop sites heb.

Professioneel ben ik meer dan 30 jaar werkzaam in de watersport. (Onderhoud, winterstalling, haven, verkoop, osmose behandelingen, verhuur zeiljachten, zeilschool, charter in binnen- en buitenland).

Zelf ben ik met mijn gezin ook vaak te vinden op het water. Ik ben ervan overtuigd dat een makelaar met een grote passie voor het varen u beter kan helpen, zowel bij de koop als bij de verkoop van uw boot.

Graag ontvangen wij u op ons havenkantoor/verkooplocatie.

Rob Kloppers

Copyright © 2019 Seabell Watersport